«Ξετυλίγοντας το φιλμ τής σχολικής ζωής»
Εικόνες και στιγμές από την ιστορία τού Σχολείου μας και από την εφετινή σχολική χρονιά ξετυλίχθηκαν σαν ταινία στον ιστορικό χώρο τού Αρσακείου Μεγάρου, στη Στοά του Βιβλίου, κατά την παρουσίαση τού θεατρικού δρώμενου:

    elia1    
001 003 003 001 002 001
«Ελιά, του ήλιου θυγατέρα» Η ελιά και η χρήση 
του λαδιού στην αρχαιότητα
Ελαιόλαδο, τα οφέλη τού
πρωταγωνιστή
τής μεσογειακής διατροφής
Πικ-νικ με
προϊόντα ελιάς
Από την ελιά... 
στο λαδάκι
Καλλιτεχνική εκδήλωση και εικαστικές δημιουργίες
Κάθε χρόνο στο Σχολείο μας εκπονούνται Διαθεματικά Προγράμματα με σκοπό τη σφαιρική προσέγγιση της γνώσης και τον συσχετισμό της με τα ενδιαφέροντα των μαθητών και τις εμπειρίες τους απ’ το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.  

page1Πατήστε το εικονίδιο δεξιά για να ξεφυλλίσετε το έντυπο τού Διαθεματικού Προγράμματος για την Πολυπολιτισμικότητα και τη Διαφορετικότητα με τίτλο: "Γνωρίζω και σέβομαι τον πολιτισμό των άλλων".
Πατήστε το εικονίδιο δεξιά, για να ξεφυλλίσετε το έντυπο τού Διαθεματικού Πολιτιστικού Προγράμματος "Παρθενώνας: ένα μνημείο, πολλές ζωές" τού Β΄ Δημοτικού Ψυχικού.

Πατήστε το εικονίδιο δεξιά, για να ξεφυλλίσετε το έντυπο τού Διαθεματικού Περιβαλλοντικού Προγράμματος "Νερό, αγαθό ζωής" τού Β΄ Δημοτικού Ψυχικού.

Πατήστε το εικονίδιο δεξιά, για να ξεφυλλίσετε το έντυπο τού Πολιτιστικού Προγράμματος "Ελίτσα μαυρομάτα, ασημοστολισμένη" τού Β΄ Δημοτικού Ψυχικού.

Δείτε τις δημιουργίες των μαθητών τής Β΄τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού στο πλαίσιο τού σχολικού προγράμματος "Κυκλοφορώ με ασφάλεια στον δρόμο" (Απρίλιος 2010). Πατήστε στο εικονίδιο, για να ξεφυλλίσετε το έντυπο.