Αγαπητοί γονείς,

Τον μήνα που πέρασε είχαμε πλούσια δράση σε διάφορα πεδία, καθώς και ποικίλες συμμετοχές και διακρίσεις των μαθητών μας σε διαγωνισμούς. Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να έχετε μια εικόνα όλων αυτών.

Ο πόλεμος στο επίκεντρο...

Οι τελειόφοιτοί μας καθώς και οι μαθητές του Ανθρωπιστικού τμήματος της Β’ λυκείου (Π1) ενημερώθηκαν εκτενώς για το ρωσοουκρανικό από τον καθηγητή Ευρωπαϊκών Σπουδών και διευθυντή τού κέντρου Βαλκανικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο τής Οξφόρδης κ. Όθωνα Αναστασάκη, που μάς έκανε την τιμή να έρθει στο σχολείο και να μιλήσει με τους μαθητές ανοιχτά για όλα τα συναφή θέματα.

Περισσότερα 

Α.ΛΟ.ΤΕ. 2022 - Εντυπώσεις από τη βράβευση και διακρίσεις μαθητών μας

Μαθητές του Β’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού συμμετείχαν στους 14ους Αγώνες Λόγου και Τέχνης (Α.ΛΟ.ΤΕ.) που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία γράφοντας, φωτογραφίζοντας και ζωγραφίζοντας. Μεταξύ αυτών, τέσσερις διακρίθηκαν.
  

Δείτε τις λεπτομέρειες 

Συμμετοχή στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, αριστούχοι μαθητές του Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού παρήλασαν στη μαθητική παρέλαση που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα στις 24 Μαρτίου.

Περισσότερα
 

Συμμετοχή σε διαγωνισμούς Βιολογίας και Φυσικής - Διδακτικές επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού

Οι μαθητές μας συμμετείχαν σε διαγωνισμό Βιολογίας και σε διαγωνισμό Φυσικής, είχαν όμως και την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο πολύ σημαντικούς χώρους πολιτισμού και να εξοικειωθούν με σημαντικά έργα ζωγράφων. Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό Βιολογίας 

Διαγωνισμός Φυσικής "Αριστοτέλης" 

Επίσκεψη τής Β΄τάξης στο Μουσείο τού Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή 

Διδακτική επίσκεψη στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Θεοχαράκη 


Και μην ξεχνάτε:

Αποκτήστε μια σφαιρική εικόνα για τα Σχολεία της Φ.Ε. εδώ.

Ακολουθήστε τα Αρσάκεια στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook Instagram LinkedIn Youtube

Μάθετε την ιστορία της Φ.Ε. και των Αρσακείων εδώ: https://history.arsakeio.gr/index.php