Αρσάκεια Ιωαννίνων
etwinning  facebook instagram youtube social media logo    twitter banner1821   

Αγαπητοί Γονείς,

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας.
Το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων έχει διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να είναι και η φετινή μια δημιουργική, εποικοδομητική και ευχάριστη σχολική χρονιά, πετυχαίνοντας τους υψηλούς στόχους της αγωγής που θέτουν τα Αρσάκεια Σχολεία.
Στόχος μας να στηρίζουμε, να καθοδηγούμε και να εμπνέουμε τους μαθητές μας, ώστε να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους και να αποκτούν τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν οι ενεργοί πολίτες που θα επιδράσουν θετικά στον κόσμο του αύριο.
Το υψηλό μαθησιακό επίπεδο των παιδιών μας αποδείχθηκε για μια ακόμα χρονιά από τις διακρίσεις που είχαν στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής, Μαθηματικών και στα ευρωπαϊκά προγράμματα eΤwinning.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στο Σχολείο μας σημαντική θέση κατέχει η διδασκαλία των ξένων γλωσσών. Οι μαθητές μας, όχι μόνο έρχονται σε επαφή και γνωριμία με τρεις ξένες γλώσσες, αλλά μέσα από τη διαθεματική προσέγγιση και την υλοποίηση ποικίλων προγραμμάτων, γνωρίζουν τους ξένους πολιτισμούς και τις συνήθεις των λαών, αποκομίζοντας σημαντικά εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά οφέλη. Για άλλη μια χρονιά η επιτυχία των μαθητών της Στ΄ τάξης στις εξετάσεις του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας των Αγγλικών, P.E.T. του Πανεπιστημίου του Cambridge, επίπεδο Β1 & Β2, ήταν 100%.
Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι το πρωινό πρόγραμμα του Σχολείου συμπληρώνεται με την εξαιρετική λειτουργία των Απογευματινών Ομίλων Δραστηριοτήτων (κάθε Τρίτη και Πέμπτη 15:00 – 16:30). Η επίτευξη των παιδαγωγικών μας στόχων και η αγάπη των μαθητών μας αποτελεί τη μόνη σίγουρη επένδυση για το μέλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τη συμπαράστασή σας στο έργο μας και ευχόμαστε σε όλους μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά!

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Ελένη Παπανικολάου

Ανακοινώσεις Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων

Αναγγελίες Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων

Μάρτιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 9 1 2
week 10 3 4 5 6 7 8 9
week 11 10 11 12 13 14 15 16
week 12 17 18 19 20 21 22 23
week 13 24 25 26 27 28 29 30
week 14 31