Αρσάκεια Ιωαννίνων
To Συμβούλιο τής Επικρατείας στο Αρσάκειο Μέγαρο επισκέφθηκαν, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 το πρωί, οι μαθητές τής Δ΄2 τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, με την δασκάλα τους υποδιευθύντρια τού Σχολείου κ. Μ.Σφήκα, την καθηγήτρια Μουσικής κ. Ευγενία Βοτανοπούλου και την υπεύθυνη των πολιτιστικών προγραμμάτων τής Φ.Ε. κ.  Κ. Λαμπρινουδάκη.
Τα παιδιά γνώρισαν τον Πρόεδρο τού Συμβουλίου τής Επικρατείας κ. Σωτήριο Ρίζο και τού ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά», ψάλλοντας παραδοσιακά κάλαντα καθώς και κάλαντα ειδικά διαμορφωμένα για εκείνον και το Αρσάκειο Μέγαρο. Οι παρευρεθέντες μαθητές, δάσκαλοι και γονείς ενθουσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Οι μαθητές προσέφεραν στον Πρόεδρο μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή για να στολίσει τον χώρο τού γραφείου του, καθώς και τον τόμο με την ιστορία των Σχολείων τής Φ.Ε. Εκείνος με τη σειρά του μοίρασε σε όλους τους μαθητές βιβλία και δώρισε στο Σχολείο έναν τόμο με την ιστορία τού Συμβουλίου τής Επικρατείας και ένα αναμνηστικό μετάλλιο για τα 75 χρόνια τής λειτουργίας του, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του για την όμορφη αυτή επικοινωνία.
Στη συνέχεια οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο Μέγαρο, επισκέφθηκαν την Αίθουσα Ολομέλειας τού Δικαστηρίου και, αφού έλυσαν αρκετές απορίες τους για τον θεσμό και τη λειτουργία τού Σ.τ.Ε., απόλαυσαν ένα γλυκό κέρασμα
Επέστρεψαν στο Σχολείο εντυπωσιασμένοι από την εγκάρδια φιλοξενία αλλά και από την επιβλητικότητα τού Αρσακείου Μεγάρου τόσο στο εσωτερικό του, με την άνεση των χώρων του, με τα μαρμάρινα κλιμακοστάσια, τις διακοσμημένες οροφές και τις ευρύχωρες αίθουσες, όσο και με την εξωτερική όψη του, που εκφράζει το μέτρο τής καλαισθησίας τής εποχής.