Στις 31 Οκτωβρίου 2014, στο μάθημα των Αγγλικών, οι μαθητές όλων των τάξεων τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού έμαθαν για την ιστορία και τα έθιμα τής γιορτής “Halloween” και συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες.

Οι μαθητές τής Α΄ τάξης έκοψαν και ζωγράφισαν το δικό τους στοιχειωμένο σπίτι (Haunted House) μαθαίνοντας έτσι σχετικό λεξιλόγιο, ενώ οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων ζωγράφισαν, έκοψαν και κατασκεύασαν τη δική τους κολοκύθα (Pumpkin). Παρακολούθησαν από το e-arsakeio βίντεο με τραγούδια και ιστορίες σχετικά με τη γιορτή, και κατασκεύασαν αεροπλανάκια με τη μορφή φαντάσματος (ghost flyers).
Στην Ε΄ τάξη οι μαθητές παρακολούθησαν σύντομη ιστορία με τίτλο “In the dark room”, την επεξεργάστηκαν από σχετική φωτοτυπία και έγραψαν παρόμοια ιστορία.
Τέλος οι μαθητές τής Στ΄ τάξης παρακολούθησαν power point για το “Halloween”, δημιούργησαν μικρές αφίσες και παρουσίασαν στην τάξη εργασίες σχετικές με τα έθιμα τής ημέρας. Επίσης, είδαν μια ιστορία και επεξεργάστηκαν, μέσα από φωτοτυπία, τα δεδομένα της. Κάποιοι μαθητές εξέπληξαν ευχάριστα τους συμμαθητές τους μπαίνοντας ξαφνικά σε τάξεις κατά το έθιμο “Trick or Treat”.

Δείτε τις εργασίες των παιδιών και τα ταμπλό που δημιούργησαν με χαρά και ενθουσιασμό