25η Μαρτίου. Δράσεις Αγγλικών

"We are all Greeks. Our laws, our literature, our religion, our arts, all have their roots in Greece"

Percy Bysshe Shelley

Από το ATSMUN τής Πάτρας στο NHSMUN τής Νέας Υόρκης

Δώδεκα μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, μέλη τού τμήματος Ζώνης Πολιτισμού MUN (Model United Nations), έλαβαν μέρος στο NHSMUN 2021 (National High School Model United Nations), Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών, που διεξήχθη διαδικτυακά στις 5-8 Μαρτίου 2021 στη Νέα Υόρκη, εκπροσωπώντας ως διπλωμάτες τη Μποτσουάνα και τη Λαϊκή Δημοκρατία τού Κονγκό.

Μαθαίνοντας τον Past Perfect Simple... εν μέσω Covid (Στ΄ τάξη)

Οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στο μάθημα των Αγγλικών προσέγγισαν βιωματικά τη γραμματική.

Τα τμήματα Αγγλικών τής Β΄ τάξης για την επέτειο τής Ελληνικής επανάστασης

Οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού συμμετείχαν στο μάθημα των Αγγλικών στο διαθεματικό πρόγραμμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Green or Pinch!
H εορτή τού St Patrick, προστάτη αγίου τής Ιρλανδίας, στις 17 Μαρτίου, είναι πάντα η αφορμή για να γνωρίσουν οι μαθητές την κουλτούρα και τα έθιμα τού αγγλόφωνου κόσμου και να μάθουν ότι το να ντυθούν στα πράσινα θα τους φέρει καλή τύχη...

Προτείνοντας ταινίες… στα Αγγλικά

Πάντα υπάρχει η ανάγκη να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ταινίες στη ζεστασιά του καναπέ μας, ειδικά σε συνθήκες καραντίνας...

Τα τμήματα Αγγλικών τής Ε΄ τάξης για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση

Τον μήνα Φεβρουάριο 2021 οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, στο μάθημα των Αγγλικών, συμμετείχαν στο διαθεματικό πρόγραμμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Τα τμήματα Αγγλικών τής Δ’ τάξης για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση

Οι μαθητές τής Δ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού συμμετείχαν στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από τον ελληνικό απελευθερωτικό Αγώνα τού 1821 στο διαθεματικό πρόγραμμα με τίτλο «Αγώνες τόλμης, αυτοθυσίας και ηρωισμού».

Τα τμήματα Αγγλικών τής Γ΄ τάξης για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση
Τον μήνα Φεβρουάριο 2021 οι μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού συμμετείχαν μέσα από το μάθημα των Αγγλικών στο διαθεματικό πρόγραμμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Baby, it’s cold outside!

Τον Φεβρουάριο οι ευφάνταστοι μαθητές της Γ΄τάξης του Α΄Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης δεν έχασαν ούτε λεπτό! Φρόντισαν να απολαύσουν το χιόνι και το τσουχτερό κρύο των τελευταίων ημερών….ο καθένας σπίτι του!