Το Αγγλικό Τμήμα των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων σάς ενημερώνει για τον τρόπο πρόσβασης στα αποτελέσματα των διπλωμάτων Αγγλικών Cambridge και Michigan.

Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις μέσω σχολείου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 10-11.30 για τους υποψηφίους FCE και 11.30-13.00 για τους υποψηφίους CAE & CPE σε θέματα προτεινόμενα από το Cambridge αλλά και θέματα επικαιρότητας.

Ανακοινώθηκε η ύλη των κατατακτηρίων διαγωνισμάτων για τις ξένες γλώσσες, που θα δώσουν μαθητές μας που θα φοιτήσουν στην Α' Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-21. 

Ύλη ΑγγλικώνΕνημερωθείτε για τη διεξαγωγή των εξετάσεων για τα διπλώματα Michigan & Cambridge πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ & ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ MICHIGAN

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ CAMBRIDGEΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ CAMBRIDGE

Το British Council για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, των συνεργατών και των υποψηφίων, παρατείνει την περίοδο εγγραφών για τις εξετάσεις Μαΐου 2020 B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE), A2 Key (KET) for Schools, B1 Preliminary (PET) for Schools and Young Learners (YLE): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, έως και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, 2020.

Έκτακτη παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ECCE/ECPE Μαΐου 2020 έως τις 03/04. Θα ακολουθήσει ενηέρωση για τυχόν αλλαγές στις ημερομηνίες των εξετάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εστάλη από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας, το 4ο Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 4-5 Απριλίου 2020 αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε πανελλαδικά με το ξέσπασμα του κορωνοϊού (COVID-19). Το Αμερικανικό Κολλέγιο δεν γνωρίζει αν θα ορισθεί μια νέα ημερομηνία για το συνέδριο. Διαβεβαιώνει, όμως, ότι σε περίπτωση ακύρωσης του συνεδρίου, το ποσό που κατέθεσαν τα σχολεία και οι συμμετέχοντες θα επιστραφεί πλήρως. Σας επισυνάπτουμε το μήνυμα όπως ακριβώς εστάλη από το Αμερικανικό Κολλέγιο.

Το Αρσάκεια Σχολεία ανήκουν από το σχολικό έτος 2011- 2012 στην κατηγορία PLATINUM ADDVANTAGE του Βρετανικού Συμβουλίου λόγω υψηλών επιδόσεων των μαθητών στις εξετάσεις των διπλωμάτων του Cambridge επί σειρά ετών. Ως εκ τούτου, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα γραπτής και προφορικής προσομοίωσης εξετάσεων από εξειδικευμένους καθηγητές του Cambridge.
Για τα σχολεία του Ψυχικού, η γραπτή προσομοίωση για το επίπεδο Β2 (FCE for Schools) θα γίνει την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, τη 2η, 3η και 4η ώρα, ενώ η προφορική προσομοίωση για τα επίπεδα Β2, Γ1 (CAE) και Γ2 (CPE) θα γίνει στις 30 Μαρτίου 2020.