Νέα ημερομηνία εξετάσεων Πανεπιστημίου Cambridge

Μετά την αναβολή των εξετάσεων γλωσσομάθειας από το Πανεπιστήμιο τού Cambridge, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2020, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2020, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ενημερώνουμε τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών που είναι υποψήφιοι για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας τού Πανεπιστημίου τού Cambridge, τον Δεκέμβριο τού 2020, ότι θα περιμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις από τους επίσημους φορείς για τον χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των αντίστοιχων εξετάσεων στο προσεχές διάστημα.

Ενημερώνουμε τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών που είναι υποψήφιοι για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας τού Πανεπιστημίου τού Michigan, τού Δεκεμβρίου 2020, ότι μετά την αναβολή των εξετάσεων από το Πανεπιστήμιο τού Michigan θα περιμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις από τους επίσημους φορείς για τον χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των αντίστοιχων εξετάσεων.

Για να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση τής Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης πατήστε εδώ.

Αγαπητοί μας μαθητές, αγαπητοί γονείς,
Το Αγγλικό Τμήμα των Αρσακείων Σχολείων καλωσορίζει τους μαθητές και εύχεται χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις μέσω σχολείου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 10-11.30 για τους υποψηφίους FCE και 11.30-13.00 για τους υποψηφίους CAE & CPE σε θέματα προτεινόμενα από το Cambridge αλλά και θέματα επικαιρότητας.

Ενημερωθείτε για τη διεξαγωγή των εξετάσεων για τα διπλώματα Michigan & Cambridge πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ & ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ MICHIGAN

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ CAMBRIDGEΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ CAMBRIDGE

Το British Council για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, των συνεργατών και των υποψηφίων, παρατείνει την περίοδο εγγραφών για τις εξετάσεις Μαΐου 2020 B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE), A2 Key (KET) for Schools, B1 Preliminary (PET) for Schools and Young Learners (YLE): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, έως και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, 2020.

Έκτακτη παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ECCE/ECPE Μαΐου 2020 έως τις 03/04. Θα ακολουθήσει ενηέρωση για τυχόν αλλαγές στις ημερομηνίες των εξετάσεων.