Στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι μαθητές της Α΄ τάξης τού Β΄Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης, που συμμετέχουν στο e-Twinning έργο “Public Secret”,  δημιούργησαν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάρτες με κωδικοποιημένα μηνύματα για να ανταλλάξουν ευχές με τους συμμαθητές-εταίρους από τη Σερβία.

Οι μαθητές μας έλαβαν, επίσης, κάρτες από τους ευρωπαίους συμμαθητές τους.
Ο ενθουσιασμός και η χαρά τους ήταν μεγάλη όταν αποκωδικοποίησαν τα μηνύματα και διάβασαν τις ευχές!

Επίσης, οι μαθητές συμμετείχαν σε διαδραστικό χριστουγεννιάτικο δωμάτιο απόδρασης (digital Christmas escape room), στο οποίο ξεκλείδωσαν πόρτες λύνοντας γρίφους.

Υπεύθυνη τού προγράμματος είναι η καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας κ. Αθηνά Γκαρμπολά.

Οι μαθητές τής Β΄ τάξης, που συμμετέχουν στο e-Twinning έργο “Healthier and happier together”, αντάλλαξαν ηλεκτρονικές χριστουγεννιάτικες ευχές με τους συμμαθητές τους από την Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και Γεωργία.

Καλές γιορτές! Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία!

Υπεύθυνες τού προγράμματος είναι οι καθηγήτριες Αγγλικής Γλώσσας κ. Αθηνά Γκαρμπολά και Αθηνά Ξυραφά.

Oι μαθητές τής Γ΄ τάξης, που συμμετέχουν στο e-Twinning έργο “Young Agents 0017 for a better world”, πραγματοποίησαν διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Με μαθητές από την Ιταλία, Τσεχία, Ρουμανία και Σερβία αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες ευχές, έπαιξαν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, μίλησαν για τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις και τα έθιμα στις χώρες τους και τραγούδησαν μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Υπεύθυνη τού προγράμματος είναι η καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας κ. Αθηνά Γκαρμπολά.

Για να δείτε τις δράσεις πατήστε εδώ