Οι μαθητές τού τμήματος με καθηγήτρια την κ. Βιολάρη Έλενα, στο πλαίσιο τού διαθεματικού «Αγαπώ σημαίνει: Δίνω-Μοιράζομαι-Χαρίζω» διάλεξαν να επεξεργαστούν, από την ενότητα 2 τής μεθόδου που διδάσκονται “Zig Zag 2”, τη θεματική ενότητα που σχετίζεται με το δωμάτιό τους και να το προσαρμόσουν στη διαθεματική εργασία.
Αφού κόλλησαν μια φωτογραφία ή ζωγράφισαν το δωμάτιό τους πάνω σε χαρτόνι, στη συνέχεια το περιέγραψαν με το αντίστοιχο λεξιλόγιο.
Ανέφεραν τι υπάρχει μέσα σε αυτό, γιατί αγαπούν το δωμάτιό τους, αν το μοιράζονται με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο ή ζωάκι, τι τους αρέσει να κάνουν μέσα σε αυτό.
Αντίστοιχα, οι μαθητές τού τμήματος με καθηγήτρια την κ. Γεώργα Έφη παρουσίασαν μέσα από μια σύνθεση σε χαρτόνι (φωτογραφίες και ζωγραφιές τους) στους συμμαθητές τους τον αγαπημένο χώρο τού σπιτιού τους, τα έπιπλά του, τα αντικείμενά του και τις καθημερινές δραστηριότητες που μοιράζονται εκεί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα περνώντας όμορφες και ευχάριστες στιγμές.
Όλη η εργασία έγινε στο πλαίσιο δύο διδακτικών ωρών και ενθουσίασε τους μικρούς μαθητές που είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν κάποια στοιχεία από την εξωσχολική τους ζωή .